Resident Evil Village זרם חי: כיצד לצפות, זמן, לוח זמנים

Capcom עורכת שידור חי מיוחד כדי לחגוג את יציאתוResident Evil 8 Villageזה 7 במאי, הנה איפה ואיך לצפות בזרם .

Resident Evil Villageזרם השקה

זרמי השקה כמו אלה אופייניים ביפן, משמשים כקידום של הרגע האחרון, עם קומיקאים, סיייו, טאלנטו וצוות. הפעם, הזרם יוצג במיוחדResident Evil Villageהמפיק Tsuyoshi Kanda, והבמאי Morimasa Sato, שעשוי לחשוף פרטים חדשים על התפתחות המשחק.

בזרם יוצגו גם השחקנית היפנית איאנה (綾那) בתור MC, והקומיקאי היפני Gorgeous בתור פרשן, שרגיל לזרמים כמו אלה. לבסוף, גם המוזיקאי והקומיקאי איקו קאנו יופיע כאורח מיוחד. זה בהחלט יהיה מעניין לשמוע. בהנחה שאתה יודע לדבר יפנית.

  • RE8 - רשימת גביעים והישגים

איפה לצפות בResident Evil Villageהשקת שידור חי

הזרם יתרחש ב- יוטיוב . לא נראה שתתקיים גרסה אנגלית של השידור החי. אם הזמן יאפשר וגוגל תרצה, אני אפרסם תקציר של הזרם, במיוחד אם המפיק והבמאי ישתפו מידע מענין, אז הישארו מעודכנים.

  • MODS – מודים עבורResident Evil Villageכבר עושים סיבובים
https://twitter.com/RE_Games/status/1390408751841169411

זמן ולוח זמנים של סטרימינג

הResident Evil Villageהשקת שידור חי מתרחשת בשעה 20:00 JST 7 במאי. זה 7:00 ET ו-4:00 PT. אתה יכול למצוא א ספירה לאחור גם כאן.

באופן אישי, אני לא יכול לומר שבאמת השתכנעתי ממה שראיתיResident Evil Villageעד כה. אני די אמִחָדָשׁבומר איך אני לא באמת יכול להתרגל גם למתג הצפייה בגוף ראשון. עם זאת, בהחלט ראוי לשבח ש-Capcom ממשיכה להמציא מחדש את הסדרה כך. לא לעתים קרובות אתה רואה כתובות IP יפניות ארוכות שמאתגרות את עצמן כך. Final Fantasy עולה לי בראש, כדי לקחת עוד דוגמה מיינסטרים.



Resident Evil Villageמושק ב-7 במאי ב-PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC דרך Steam ו-Stadia. פירטנו את המדויק זמן שחרור של המשחק כאן. יש גם אRE8הדגמה שאתה יכול לשחק עכשיו, אשר הוארך עד 9 במאי .